2 IN 1 VALENTIN NAP – VILLÁMRANDI ÉS KONCERT

Regisztráció itt: Regisztráció

10 hölgy és 10 férfi jelentkezését várjuk 20 és 50 év között.
Mi is az a villámrandi?
Az Egyesült Államokban találták ki, és onnan indult hódító útjára a 90-es években.
A villámrandit, más néven rapidrandiként, de speed dating néven is emlegetik. Ez tulajdonképpen egy szórakoztató – és a mai szóhasználattal élve offline – módja a pártalálásnak. A lényege, hogy egy alkalom alatt több, szintén társra vágyó, potenciális partnerjelöltet ismerhetsz meg, akikkel egy 8 perces gyors randin vehetsz részt.
A pár perces beszélgetés során megszerezhetitek egymásról az első benyomást, valamint eldönthetitek, hogy nyitottak vagytok e további ismerkedésre. Kölcsönös szimpátia esetén pedig később privátban is folytathatjátok az ismerkedést.
Mi várható?
Érkezés után helyszíni regisztrációval kezdünk, érkezési sorrendben kaptok egy sorszámot ami alapján értékelni tudjátok egymást.
Feszültségoldásképpen vendégeink vagytok egy pohár pezsgőre. 🙂
Párosával leültök egy kerek asztalhoz, a háttérben halkan szól a hangulatos zene, és 10 percet beszélgettek. Majd a férfiak átülnek a következő rapid randizóhoz. Az idő múlását egy kijelzőn jelezzük. Így a kör végére mindenki megismerkedik mindenkivel.
A villám-randik közben mindenki vezeti, hogy melyik partner volt számára szimpatikus, kivel találkozna máskor is, kivel folytatná szívesen az ismerkedést. Ehhez kapjátok a szimpátia lapot.
A gyors randik végén összegyűjtjük a szimpátia lapokat, majd ezt összesíteni fogjuk, és az egyezések alapján, e-mailben elküldjük a résztvevőknek azoknak az elérhetőségeit, akikkel kölcsönösen érdeklődtek egymás iránt.
Randi után koncerttel kedveskedünk Nektek. BESZKID JÓZSEF gondoskodik a romantikus hangulatról (zongora, ének). A koncertre mindenkit szeretettel várunk.

Date

2023 Feb 14
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Location

JazzMine Club
Vác, Eszterházy Károly u. 1, 2600

Organizer

Uncategorized