Lili & Miki acoustic

Asztalfoglalás itt: Asztalfoglalás

A Lili & Miki duó repertoárja évről évre egyre több régi magyar dallal bővül. Hivatásunk fontos része a már-már elfeledett dalok újraélesztése, feldolgozása és a közönséggel való megismertetése.
Voice & piano formáció repertoárja igen sokszínű, jazzes és populáris stílusú mai és régebbi slágereket, örökzöldeket tartalmaz. A minőségi műsor minden korosztály számára élvezhető, bárki találhat benne kedvére való dalt.
Szerkezetüket és harmóniamenetüket tekintve ezek a művek nyugodt szívvel nevezhetők standerdeknek, erre is szeretnének rávilágítani a repertoárunkon keresztül.
Nagy Lili-énekesnő:
Nagy Lili Székesfehérváron a Kodolányi János Egyetem jazz-énekművész szakán szerezte diplomáját 2018-ban. Olyan nagyszerű, a szakma által is nagyra becsült énekművész- tanároktól tanulhatott, mint Veres Mónika NIKA, Pély Barnabás, Farkas Erzsébet, Dudás Beáta, Kazai Ágnes és Vörös Janka.
2016 májusában a Romániában megrendezett VIII. Nemzetközi Jazz Fesztiválon elnyerte a Legjobb énekesének járó díjat.
Jelenleg aktív zenészként járja az országot, koncertezik a 30-as, 40-es évek dalait feldolgozó Vintage Dolls énekegyüttes tagjaként. A vokáltrió mellett, a Lili&Miki duó énekesnője és szóló karrierje építésével is sokat foglalkozik. Eddigi pályafutása során olyan zenekarok meghívott énekese volt, mint a nagy népszerűségnek örvendő KFT együttes vagy az erdélyi származású Tamás Gábor. A teljesség igénye nélkül állt már a Művészetek Palotája, a Budapest Jazz Club és a Liszt Ferenc Zeneakadémia Solti termének színpadán is.

Date

2023 Feb 04
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

2,000.00 Ft

Location

JazzMine Club
Vác, Eszterházy Károly u. 1, 2600

Organizer

Uncategorized