Akciós csomagajánlat

Asztalfoglalás itt: Asztalfoglalás

 

A hosszú hétvége jóvoltából sok-sok zenével készültünk Nektek! Köszönhetően a korlátozások eltörlésének, a pénteki blues koncertünket táncos rendezvénynek hirdetjük meg, de a többi napon sem kötelező az ülőhelyen maradni egész este!

🎻 Szombaton egy nagyon kedves hegedűs Eliza Bliss látogat el hozzánk, Balazs Neumann és Viktor Hárs, valamint Serei Dániel társaságában. Egy kis kulisszatitok hogy Eliza a héten ünnepli a szép kerek számú születésnapját!

🥁🎸🎤 Vasárnap francia vizekre evezünk Orbán Borbála előadásában, majd hétfőn az ünnep előtt fiatalos lendületet veszünk Botond Őri Kiss triója jóvoltából. Csatlakozik hozzájuk a sármőr fúvós, Babindák István, a női szívek megdobogtatója!

🎁 Ezen alkalomból egy csomagkedvezménnyel szeretnénk kedveskedni Nektek!

Amennyiben az összes koncerten szeretnétek ott lenni, a 1️⃣1️⃣. 5️⃣0️⃣0️⃣ forintos ár helyett, 9️⃣. 5️⃣0️⃣0️⃣ forintért foglalhatjátok le helyeteket/asztalotokat csomagban, mind a 4 koncertre!

A koncertek természetesen külön-külön is látogathatóak! 🍹🍸 Ne hagyjátok ki az alkalmat, megérdemeltek 4 nap szórakozást! ☺️

(az akció CSAK elővételben, helyszíni jegyvásárlás esetén él.)

dátum

2022 márc 11 - 14
Expired!

időpont

20:00 - 22:00

Résztvételi díj

9,500.00 Ft

helyszín

JazzMine Club
Vác, Eszterházy Károly u. 1, 2600