Ati EDGE and the Shadowbirds /rockabilly/ koncert Vác, JazzMine

Asztalfoglalás itt: Asztalfoglalás

A tavalyi teltházas bulik után 2023. március 10-én ismét Ati EDGE and the Shadowbirds koncert Vácon a JazzMine színpadán!!!
Belépő: 2.000 Ft
Kezdés: 21:00
“No Sleep Tonight” címmel jelent meg az Ati EDGE and the Shadowbirds rockabilly zenekar új albuma a GrundRecords gondozásában. A srácok a régi ütősebb számok mellett eljátsszák az új lemez legjobb dalait is 😉
A garage rockabilly és az őrültebb rock and roll kedvelőinek. Az “Ati EDGE and the Shadowbirds” a legendás amerikai gitárgyártó cég, a GRETSCH Guitars endorserének, a nemzetközileg elismert és sikeres “The Silver Shine” zenekar gitáros/énekesének rockabilly projectje. Ati EDGE a zenekaraival több alkalommal turnézott Amerikában idáig és Európában alig akad olyan ország, amelynek nem hódította volna meg legalább egy színpadát az elmúlt években. Doboknál Peete Jones, a nagybőgő húrjait Mr. Rockin’ Z tépi 🙂 A banda a 2007-es alakulás óta többször játszott nagyobb nemzetközi fesztiválon is pl. Spanyolországban a Psychobilly Meetingen, Kijevben az Ukrabilly Bangen, Franciaországban a Stompin’ Fesztiválon vagy Németországban a Psychomania Fesztiválon. 

dátum

2023 márc 10
Expired!

időpont

21:00 - 23:00

Résztvételi díj

2,000.00 Ft

helyszín

JazzMine Club
Vác, Eszterházy Károly u. 1, 2600