Pintér Péter – hazai filmzenék zongorán 2023-03-16

Asztalfoglalás itt: Asztalfoglalás

E koncert védjegye a “Hazai Mesefilmzenék”, ahol a gyermek- és ifjúság korosztálya részesül eufórikus élményben. Itt a hangulatjavító szer a zene 6🍎 által megtestesülő jazz, s az ezt elősegítő eszköz a zongora.
Természetesen a közép- és idősebb korosztályra is gondoltunk, hiszen ami a gyerekeknek a napi meseadag, az nekik a már megélt pillanat, így ők a nosztalgia varázsát élvezhetik majd ki:)…élhetik át egy nem mindennapi előadásmód keretén belül.
A Fekete István regényéből megjelenő kisróka_Vuk-, a már-már őrültnek tűnő Mézga Család kalandjai-, vagy a nagytavak vizére evező Nagy ho-ho-ho horgász-, s olykor Hamupipőke varázslatos lénye elevenedik meg testet öltve, DE NEM A FILMVÁSZNON, hanem a koncertteremben, amit a művész varázslatos ujjai idéznek majd meg s repítik el a hallgatóságot a csodák s a mesék birodalmába.
Az est II. részében a közönségnek lehetősége lesz kedvenc mesedallamát bemondani/elénekelni/elfütyülni, s azt a művész – mint Harry Potter csodatévő pálcája – egy csapásra teljesíti🎶💎🎩.
A műsor végén – ha a csoda még nem lenne elég – a jazz-énekes leleplezi titkos képességeit s hangjával elrepíti a jazz-világ nemzetközi vizeire a mélyen tisztelt hallgatóságot – kifejezve csodálatát a közönség iránt, mert Velük és Értük valósulhat meg mindaz, ami aznap egyes-egyedül a JazzMine színpadán jön létre.
A nemzetközi vizeken e mondás így szól: “ami a hajón történik, az ott is marad…”
Ez a koncerttel sincs másképp… vissza nem nézhető, le nem nyomozható pillanatok, melyet csak akkor él(het)sz át, ha megtisztelsz figyelmeddel s eljössz!
Élelmiszerért közértbe megy az ember, dohányáruért a Tabakba, élményért a JazzMineba!

dátum

2023 márc 16
Expired!

időpont

20:00 - 22:00

Résztvételi díj

1,000.00 Ft

helyszín

JazzMine Club
Vác, Eszterházy Károly u. 1, 2600